HR EN

Grad Koprivnica

Tradicionalna “Norijada” i ove će godine trajati dva dana

Jučer je u gradskoj upravi održan sastanak uz ovogodišnju “Norijadu” na kojem su uz gradonačelnika Mišela Jakšića i njegovu zamjenicu Kseniju Ostriž, sudjelovali i ravnatelji i predstavnici maturanata koprivničke Gimnazije „Fran Galović“, Srednje škole Koprivnica, Obrtničke škole Koprivnica  te predstavnici Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Predstavnici maturanata izrazili su želju da ove godine na gradskom sajmištu ponovo bude šator, i to u petak, 24. svibnja, dok bi se dan ranije održao uvod u proslavu zadnjeg dana nastave u jednom ugostiteljskom objektu, odnosno noćnom klubu.

Gradonačelnik Jakšić prihvatio je njihove prijedloge te im zaželio puno uspjeha na državnoj maturi, kao i u upisima na visoka učilišta i fakultete.

Grad Koprivnica će tako osigurati šator na gradskom sajmištu, razglas, rasvjetu, DJ-a, sanitarne čvorove, dežurstvo zaštitarske službe kao i hitne službe. Iz koprivničke policije Krešimir Horvat pozdravio je predstavnike maturanata te ih upoznao s obvezama, ali i mjerama kako proslavu zadnjeg dana nastave obilježiti na zadovoljstvo svih maturanata i građana.

Ovogodišnja „Norijada“ održat će se tako u četvrtak, 23. svibnja u noćnom klubu, a u petak 24. svibnja na gradskom sajmištu ispod šatora s početkom od 19 sati pa sve do jedan sat iza ponoći.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice