HR EN

Grad Koprivnica

Teniski stručnjak Vjeran Friščić uručio vrijednu privatnu donaciju TK Koprivnica

Teniski klub Koprivnica danas je organizirao konferenciju za medije povodom donacije cjelokupne privatne biblioteke stručnih knjiga o tenisu, jednog od najpoznatijih i najboljih hrvatskih teniskih trenera, Vjerana Friščića iz Zagreba, upravo koprivničkom klubu.

Konferenciji su uz Friščića sudjelovali i predsjednik Teniskog kluba Dragutin Gašpari, tajnik kluba Krešimir Šifkorn, predsjednik Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske Marijan Dugandžić te bivša igračica i sadašnja sportska direktorica Hrvatskog teniskog saveza Jelena Kostanić.

Svojim dolaskom podršku je okupljenima u ime Grada Koprivnice dao gradonačelnik Mišel Jakšić.

Nakon konferencije za me održano je predavanje na terenu za polaznike teniske škole Teniskog kluba Koprivnica te prigodni turnir u parovima za goste i uzvanike.

Vjeran Friščić, bivši je ATP  i Davis cup igrač, Fed cup izbornik ženske reprezentacije, državni prvak, autor mnogih knjiga o tenisu i ITF instruktor.

Od 1986. godine Friščić surađuje sa ITF-om, međunarodnom teniskom federacijom u svojstvu instruktora. Njegova specijalizacija je „treniranje trenera“,  odnosno obuka teniskih trenera i učitelja u školama i teniskim kampovima. Šest godina, od 2000. Bio je izbornik hrvatske Fed cup reprezentacije u sastavu, Iva Majoli, Mirjana Lučić, Silvija Talaja i Jelena Kostanić.

Foto: Grad Koprivnica i Valentina Šifkorn

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice