HR EN

Grad Koprivnica

Svečanom sjednicom i ivanjskim krijesom proslavljen Dan općine Koprivnički Ivanec

Povodom Dana općine Koprivnički Ivanec u Društvenom domu je održana svečana sjednica Općinskog vijeća. Pred brojnim gostima i uzvanicima, svečanu sjednicu je vodio predsjednik Općinskog vijeća Mihael Sremec, dok je mnogobrojne projekte koje su uspjeli odraditi unatoč pandemiji COVID-19 prezentirao načelnik Općine Koprivnički Ivanec Mario Švegović, pri čemu je posebno izrazio zadovoljstvo projektom dječjeg vrtića.

Na svečanoj sjednici prisustvovao je i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

„S obzirom da poznam mnoge ljude koji vode općinu, udruge i klubove na području općine Koprivnički Ivanec, uopće se ne bojim da će općina ići jednim dobrim i pozitivnim smjerom prema naprijed. Znam da ćemo i dalje  uspjeti osmisliti zajedničke projekte s namjerom da i dalje povezujemo Koprivnički Ivanec i Koprivnicu,“ rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Mišel Jakšić te nastavio.

„Duboko vjerujem, da u svima nama bez obzira iz koje političke opcije dolazimo, prevladava mišljenje da je potrebna decentralizacija zemlje. Moramo shvatiti da nam treba pozitivne drskosti i bezobrazluka.Sami se moramo izboriti za naše projekte i naš kraj jer to za nas i umjesto nas neće učiniti nitko drugi,“ poručio je okupljenima gradonačelnik Mišel Jakšić, pri čemu je iskoristio priliku čestitati blagdan sv. Ivana Krstitelja te imendan Ivanama i Ivanima.

Nakon svečane sjednice su svi uzvanici zajedno sa mještanima prisustvovali tradicionalnom paljenju ivanjskog krijesa.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice