HR EN

Grad Koprivnica

Svečano proslavljena 65. obljetnica Osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski”

Svečanim programom „Škola koju volim“, Osnovna škola „Antun Nemčić Gostovinski“ u dvorani Domoljub proslavila je svoj dan.

Vrlo emotivni govor održala je ravnateljice škole Gordana Gazdić Buhanec koja nakon punih 40 godina rada u školstvu odlazi u mirovinu.

„Izuzetno sam sretna i ponosna jer me na ovu životnu ulogu nitko nije pripremao. Kako je s godinama rasla škola, tako smo se i mi sami razvijali i postajali sve bolji i bolji. Nastojali smo napraviti školu iz snova koja će biti lijepa, zdrava i zelena. Školu u koju će djeca voljeti dolaziti danju i noću, školu u kojoj će svako dijete pronaći nešto u čemu će uspjeti. Mislim da smo u tome uspjeli“, kazala je ravnateljica Gazdić Buhanec.

Dan škole slavljenicima je čestitao i zamjenik župana Ratimir Ljubić, koji je istaknuo da je ravnateljica svojom energijom uvijek doprinosila prepoznatljivosti škole te izrazio uvjerenje da će i u mirovini sigurno pronaći posao za sebe koji voli.

Na poseban način 65 godišnjicu rada i postojanja Nemčićima je čestitao gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Na ovaj uistinu poseban dan, zahvalio bih onima koji nas uvijek okupe, našim učenicama i učenicima, nastavnicama i nastavnicima, ravnateljima i stručnom osoblju koje nas prati uz potporu obitelji. Svi vi zajedno u ovih 65 godina ne promovirate samo školu, već i Koprivnicu i naš kraj te pokazujete zašto je to škola koju volimo i zašto uvijek govorimo da na mladima ostaje budućnost. Drago mi je da smo zajedno ostvarili i velike investicije – od obnove zgrade, nove dvorane do botaničkog parka koji će biti ostvaren kao poklon našoj ravnateljici. Ništa niste dobili jer ste vi to sve zaslužili. Moram napomenuti da bas čeka veliki iskorak u životu škole, a to je jednosmjenska nastava kojoj se svi zajedno veselimo“, poručio je okupljenima gradonačelnik Jakšić, nakon čega je ravnateljici Gazdić Buhanec uručio prigodni buket cvijeća povodom odlaska u zasluženu mirovinu.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice