HR EN

Grad Koprivnica

Svečano otvoren Treći Kongres Sestrinstva Koprivničko – križevačke županije

U organizaciji Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica, u kinu “Velebit”, u petak, 10. svibnja, svečano je otvoren Treći Kongres Sestrinstva Koprivničko – križevačke županije. Tema Kongresa je „Dnevne bolnice – izazov za rad u multidisciplinarnom timu“. To je aktualna tema u kojoj djelatnici okolnih zdravstvenih  ustanova razmjenjuju svoja svakodnevna iskustva i razmišljanja te rade na organizacijskom i stručnom unapređenju sestrinske prakse. Pozdravnim govorima okupljenima su se obratili ravnatelj Opće bolnice Koprivnica dr. Mato Devčić, pomoćnica ravnatelja magistra sestrinstva Ruža Evačić, predsjednica Hrvatske komore medicinskih sestara Slava Šepec i župan Darko Koren.

U ime grada Koprivnice, obratio se gradonačelnik Mišel Jakšić. – Iskoristio bih ovu priliku da vam čestitam na trećem po redu Kongresu sestrinstva, u našem gradu, u našoj županiji. Samo ovakvi kongresi i slična događanja, raspravama o novim mogućnostima i tehnologijama u zdravstvu mogu tjerati naš zdravstveni sustav naprijed, pogotovo sa posebnim osvrtom na ono najvrijednije što naš zdravstveni sustav ima, a to su ljudi. Usporedit ću vas sa jednom uspješnom reklamom – “kad ne bismo imali emocije svi bismo bili samo strojevi”. Medicinske sestre su definitivno srce i duša našeg zdravstvenog sustava, ona prva ruka, ona prva osoba iza vrata. Čestitam vam još jednom iz sveg srca na zanimanju koje ste odabrale za svoj životni poziv – rekao je u svom pozdravnom govoru gradonačelnik Mišel Jakšić.

Posebnost na svečanom otvorenju Kongresa bio je nastup pjevačkog zbora Stručnog i organizacijskog odbora sestara Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy