HR EN

Grad Koprivnica

Svečano obilježena 70. godišnjica postojanja DVD-a Reka

Gradonačelnik Mišel Jakšić prisustvovao je danas u Reki na velikoj svečanosti obilježavanja 70. godišnjice postojanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Reka, kojoj je Grad Koprivnica pokrovitelj.

Jutarnjom budnicom Puhačkog orkestra Grada Koprivnice započelo je obilježavanje ove velike obljetnice. Sveta misa služila se u crkvi Presvetog Trojstva na koju su brojni vatrogasci i vatrogaskinje te gosti i uzvanici stigli u svečanom mimohodu od Društvenog doma Reka. Nakon svete mise, velečasni Dario Levanić posvetio je nedavno kupljen novi vatrogasni kombi i vatrogasnu prikolicu.

Na svečanoj sjednici u Društvenom domu Reka podijeljena su mnogobrojna priznanja i plakete brojnim članovima i prijateljima DVD-a Reka za dugogodišnji rad i suradnju.

Prigodnim govorom obratio se i grad načelnik Mišel Jakšić koji je iz sveg srca zaželio dobrodošlicu mnogobrojnim gostima iz cijele županije i iz ostalih dijelova „lijepe naše“ te se posebno zahvalio Rečankama i Rečanima na ovom današnjem okupljanju.

„Koliko nam svi vi značite, kao vatrogaskinje i vatrogasci, govore sva ona ulaganja koja imamo unazad deset godina, a pogotovo unatrag par godina kada smo ih višestruko povećali na veliko zadovoljstvo vas i naravno, naših građana. DVD Reka ima snažnu ulogu u Vatrogasnoj zajednici Grada Koprivnice, ali i u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Koprivnice, gdje su doista desetljećima pravi temelj vatrogasne zajednice“, rekao je u svom govoru gradonačelnik Jakšić te zaključio kako su ovi marljivi ljudi glavni razlog da Koprivnica i Reka i dalje idu zajedno pod ruku u nove poduhvate.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice