HR EN

Grad Koprivnica

Svečano obilježena 50. godišnjica Karate kluba Podravka

U prostoru restorana Avalon u Crnoj gori, danas je održana svečanost u povodu obilježavanja 50. godišnjice osnivanja i rada Karate kluba Podravka. Predsjednik Kluba, a ujedno i potpredsjednik Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Stanislav Lovković iskazao je veliko zadovoljstvo na mnogobrojnom odazivu članova, a posebno na dolasku osnivača, prvog predsjednika i trenera KK Podravaka Jadranka Radića.

Podršku je svojim dolaskom dao i gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je iskoristio priliku da svim prisutnim članovima čestita na ovoj velikoj obljetnici, kao i dosadašnjim postignutim rezultatima na koje cijela naša Koprivnica može uistinu biti ponosna.

Svečanosti su prisustvovale i predsjednica Zajednice športova udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević, tajnica Zajednice športova udruga Grada Koprivnice Božica Palčić i tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko.

Tijekom svečanosti podijeljena su priznanja i zahvalnice zaslužnim članovima i suradnicima na dugogodišnjem radu i podršci Klubu.

Karate klub Podravka osnovan je 1972. godine i od svojeg osnivanja pa do današnjeg dana cijelo vrijeme nosi isto ime. U klubu su stasale mnoge generacije uspješnih karatista, a brojka prelazi nekoliko stotina članova. Redovito su se natjecali na svim službenim državnim prvenstvima, zatim natjecanjima Lige sjeverozapadne Hrvatske te na velikom broju domaćih i međunarodnih turnira sa kojih su se uvijek vraćali s zapaženim rezultatima i medaljama oko vrata.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice