HR EN

Grad Koprivnica

Svečano obilježen Dan policije i blagdan sv. Mihovila

Policijska uprava koprivničko-križevačka obilježila je uoči blagdana sv. Mihovila Dan policije. U prijepodnevnim satima u spomen na sve poginule i nestale pripadnike hrvatske policije u Domovinskom ratu, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata.

U kapelici sv. Florijana, Svetu misu za sve poginule i preminule hrvatske branitelje i pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova predvodio je policijski kapelan vlč. Ozren Bizek.

Završna svečanost održana je u zgradi Policijske uprave koprivničko-križevačke gdje je načelnik PU Dragutin Vurnek upriličio prijem za predstavnike lokalne samouprave, pravosudnih institucija, državne uprave, ministarstva branitelja, predstavnike udruga, bivše načelnike i sadašnje voditelje odjela.

U prigodnim govorima obratili su se načelnik PU Dragutin Vurnek, zamjenik župana Ratimir Ljubić i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Naš kraj je definitivno siguran. Sigurnost znamo cijeniti tek onda kad ju izgubimo, uzimamo ju pod normalno. Zbog toga svima vama veliko hvala što se osjećamo sigurnima, a to nema cijenu. Unatoč posebnim vremenima u kojem živimo, još jednom vam od sveg srca želim da ustrajete u svemu onome dobrome što ste radili te sam siguran da će ova policijska postaja, zajedno sa svojim zaposlenicima, napredovati iz dana u dan“, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Svečanom prijemu je uz gradonačelnika Jakšića prisustvovala i njegova zamjenica Ksenija Ostriž.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice