HR EN

Grad Koprivnica

Svečano obilježen Dan policije i blagdan sv. Mihovila

Policijska uprava koprivničko-križevačka danas je uoči blagdana sv. Mihovila obilježila Dan policije. U spomen na sve poginule i nestale pripadnike hrvatske policije u Domovinskom ratu, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata.

U kapelici sv. Florijana, Svetu misu za sve poginule i preminule hrvatske branitelje i pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova predvodio je policijski kapelan vlč. Ozren Bizek.

Završna svečanost održana je u zgradi Policijske uprave koprivničko-križevačke gdje je v.d. načelnika PU Marijan Kirin upriličio prijem za predstavnike lokalne samouprave, pravosudnih institucija, državne uprave, ministarstva branitelja, predstavnike udruga, bivše načelnike i sadašnje voditelje odjela, dok je zapovjednik Interventne jedinice policije Matija Skelin predstavio 30 godina povijesti rada Policijske uprave sa sastavnicama.

U prigodnim govorima obratili su se v.d. načelnik PU Marijan Kirin, župan Darko Koren i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Svečanom prijemu kasnije se priključio i saborski zastupnik i gradonačelnik Mišel Jakšić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice