HR EN

Grad Koprivnica

Svečani prijem gradonačelnika Jakšića za brončane rukometašice, na poklon dobio dres od Milosavljević

Povodom povijesnog uspjeha kojeg su ostvarile sa ženskom seniorskom rukometnom reprezentacijom na Europskom prvenstvu u Danskoj, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal priredili su danas svečani prijem za brončane rukometne reprezentativke igračicu Dejanu Milosavljević, pomoćnu trenericu u reprezentaciji Snježanu Petiku i tehničku direktoricu reprezentacije Ljerku Vresk, članice Rukometnog kluba Podravka Vegeta. Prijemu se pridružila i direktorica kluba Vlatka Mihoci.

Veliko zadovoljstvo ostvarenim povijesnim uspjehom hrvatskog i koprivničkog rukometa nije krio gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Od srca vam čestitam na ostvarenom povijesnom uspjehu za hrvatski ženski rukomet. U ovom „novom normalnom“ vremenu zaista vas je bilo lijepo gledati preko malih ekrana, bez obzira što nije bilo publike u dvorani. Hvala vam što ste u ovoj čudnoj zbilji pokazale da nas sport, u našem slučaju ženski rukomet, može okupiti i razveseliti. Na ovaj način ste nam pokazale koliko nam vrijedite i koliko nam značite. Još jednom vam hvala na ovom rezultatu i drago nam je da je Koprivnica utkala ponešto niti u taj rezultat i veselimo se svim vašim budućim uspjesima“, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Čestitkama se pridružio i predsjednik Gradskog Vijeća te nedavni dobitnik nagrade za životno djelo „Matija Ljubek“ Hrvatskog olimpijskog odbora, Ivan Pal.

„Ne vjerujem da mogu izgovoriti riječi koje vam već nisu izgovorene. Stvarno čestitam svim našim djevojkama na sportskom čudu kojeg su ostvarile u Danskoj“, rekao je Ivan Pal.

Svoj reprezentativni dres s brojem 10 gradonačelniku je uručila reprezentativka Dejana Milosavljević.

„Hvala vam na prijemu. Jako sam ponosna na sebe i svoje cure. Nisam s njima bila od prvog dana, ali vjerovala sam u njih. Na kraju se ispunio san meni kao igračici, a mislim da to sve dovoljno govori o ovom ostvarenju“, zaključila je Dejana Milosavljević.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice