HR EN

Grad Koprivnica

Dan osnovne škole Braća Radić

Svečana akademija u povodu Dana Osnovne škole Braća Radić

Dan Osnovne škole Braća Radić danas, 10. lipnja obilježen je svečanom akademijom u dvorani Domoljub. Svečanost su uveličali nastupi učenika te dodjela Ravnateljeve nagrade. Naime, proglašeni su najbolji učenici škole, njih ukupno osam.

Iza nas je godina mnogobrojnih uspjeha u različitim područjima. Naši su sportašu sudjelovali na pet državnih natjecanja, veliki uspjeh ostvarili su i na sportskim igrama mladih plasmanom na državnoj završnici, matematičari su nas uspješno predstavljali diljem Hrvatske, a filmaši su osvojili nekoliko prestižnih nagrada na nacionalnoj razini. Učenici razredne nastave ostvarili su izvrsne rezultate na likovnim i literarnim natječajima, a učenica Una Bebek je predstavila prvu zbirku pjesama – nabrojao je uspjehe učenika Krešo Grgac, ravnatelj Osnovne škole Braća Radić te čestitao i zahvalio svima na trudu i zalaganju.

Ispred grada Koprivnice svečanosti su sudjelovale Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika i Ana Mlinarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Imamo novo idejno rješenje dogradnje osnovne škole i u sljedećem razdoblju ćemo pristupiti proširenju škole kako bi naša najveća osnovna škola imala uvjete i standarde za provođenje jednosmjenske nastave. Čestitam na izvrsnim rezultatima svim učenicima, mentorima ali i roditeljima – kazala je Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika.

U sklopu svečanosti prikazano je i nekoliko filmova o školi, ali i ostalim važnim tetama koje su bile u fokusu učenika. Također, prikazan je i film o Dominiku Udovičići, jedinom učeniku škole za kojega se nastava izvodi u kući.

Uz svečanu akademiju Dan škole je obilježen i nogometnom utakmicom osmaša i učitelja, zatim projekcijom školskih nagrađenih filmova u holu škole i mnogim drugim aktivnostima.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice