HR EN

Grad Koprivnica

Štruklijada u organizaciji Udruge žena Gorično srce

Štruklijada u organizaciji Udruge žena Gorično srce

U organizaciji Udruge žena „Gorično srce“ u Društvenom domu u Kunovec Bregu održana je „Štruklijada“. Mnogobrojnim okupljenima vrijedne članice Udruge predstavile su razne vrste štrukli koje su same pripremile. Ovogodišnje obilježavanje manifestacije bilo je posebno emotivno i veselo jer je zbog pandemije Covid 19 isto prethodnih godina izostalo.

Obilježavanju su se odazvali gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić, zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Mjesnog odbora Marko Balaško te ostali članovi Mjesnog odbora kao i mnogobrojne predstavnice udruga žena s područja grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

Prilikom obraćanja okupljenima gradonačelnik Mišel Jakšić zahvalio se članicama Udruge na doprinosu koji daju očuvanju tradicije svog kraja i angažmanu prilikom obilježavanja gradskih manifestacija.

Predsjednica Udruge žena “Gorično srce” Vesna Jantolek istaknula je kako su i u vremenu pandemije članice marljivo radile, a trenutno se pripremaju za ovogodišnje sudjelovanje na Renesansnom festivalu.

U sklopu manifestacije svečano je otvoren i novouređeni prostor u potkrovlju Društvenog doma koji će služiti članicama Udruge za rad. Novi prostor posvetio je mons. Leonard Markač.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice