HR EN

Grad Koprivnica

Mudrica

Središnji državni ured za demografiju i mlade pokrenuo je projekt „Mudrica“

U cilju poboljšanja obiteljskog standarda Središnji državni ured za demografiju i mlade pokrenuo je projekt „Mudrica“. Riječ je o projekti koji predstavlja obiteljsku i populacijsku mjeru sa ciljem potpore i omogućavanja olakšica roditeljima i njihovoj djeci.

E-Dječja kartica “Mudrica” je besplatna aplikacija za mobilne uređaje namijenjena roditeljima, korištenjem koje se nastoji poboljšati obiteljski standard. Korisnici e-Dječje kartice – „Mudrice“ mogu biti svi roditelji (udomitelji i skrbnici) najmanje jednog djeteta do 18 godina života na području Republike Hrvatske te je usluga u potpunosti besplatna.

Korištenje kartice omogućava pogodnosti ili popuste na robe ili usluge s dogovorenim partnerima.

Brojni su se gospodarski subjekti, obrtnici, privatne i javne ustanove uključili u ovaj projekt prepoznavši važnost i svoju ulogu u stvaranju povoljnog i poticajnog okruženja za obitelj! Među partnerima se mogu naći nacionalni parkovi, parkovi prirode, muzeji, kazališta, drogerije, trgovine obućom, knjižare i papirnice, poliklinike i dr.

Sve detaljnije informacije o načinu sudjelovanja i uključivanju u projekt, kako za roditelje, tako i za one koji se žele priključiti kao partneri, mogu se pronaći OVDJE, a dodatne informacije mogu se dobiti izravno putem e-mail adrese: info.djecjakartica@demografijaimladi.hr. 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice