HR EN

Grad Koprivnica

Školi nogometa Grada Koprivnice pristupili NK Starigrad i NK Omladinac Herešin

Školi nogometa Grada Koprivnice današnjim su potpisom ugovora na Gradskim bazenima Cerine pristupili NK Starigrad i NK Omladinac iz Herešina. Ovim činom Školi nogometa priključit će se oko 100 novih članova mlađih uzrasta čime će se broj djece koje treniraju nogomet povećati s dosadašnjih 130 na 230 djece.

Ugovor su potpisali uime NK Starigrad Krešimir Belčić, NK Omladinac Dražen Jedvaj i Škole nogometa Grada Koprivnice Saša Grubačević.

Kako je istakao predsjednik Škole nogometa Grada Koprivnice Grubačević, u suradnji s Gradom i tvrtkom Komunalac d.o.o. cijelo se vrijeme radilo na poboljšanju infrastrukture svih terena radi treninga i igranja utakmica.

„Postavljeni su reflektori u Močilama, a u završnoj je fazi i izgradnja novih klupskih prostorija. Isto tako, postavljeni su reflektori na igralištu kod bazena Cerine te je nabavljena oprema za kvalitetno treniranje i odigravanje utakmica“, kazao je Grubačević.

Veliko zadovoljstvo potpisanim ugovorom iskazao je gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

„Ovo danas pokazuje da Koprivnica nije slučajno nazvana gradom sporta. Imati nogometnog prvoligaša, trećeligaša i mnogobrojne amaterske klubove u županijskim ligama, mislim da nema niti jedan grad osim Zagreba, Rijeke, Splita ili Osijeka. To pokazuje koliko volimo sport, koliko volimo nogomet i koliko imamo sjajne ljude koji rade odličan posao. Zbog toga mi je drago da Grad uspijeva pratiti ulaganja koja su potrebna za daljnji razvoj mladih kategorija“, zaključio je gradonačelnik Jakšić.

Potpisivanju ugovora nazočili su i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, voditelj Škole nogometa Domagoj Baričić te članovi Uprave Komunalca Dubravka Horvat i Goran Međurečan.

Inače, Škola nogometa Grada Koprivnice osnovana je prije dvije i pol godine od strane NK Koprivnice kao nositelja te NK Miklinovca i NK Močila s ciljem okupljanja što više mladih kako bi se posvetili sportskoj aktivnosti i zdravom načinu života kroz nogomet.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice