HR EN

Grad Koprivnica

Šinterice dobrog srca od danas u svojem prostoru u Kampusu

Današnjim stavljanjem potpisa na ugovor o davanju prostora na korištenje, ostvarena je najavljivanja suradnja koprivničkog Kampusa i Udruge za dobrobit i zaštitu pasa i mačaka Šinterice dobrog srca.

„Danas smo dobili još jednog korisnika gradskog prostora u Kampusu, čime su gotovo svi kapaciteti popunjeni što se tiče zgrada i zemljišta u sklopu cijelog kompleksa Kampusa,“ izjavio je prilikom potpisivanja Ugovora direktor Kampusa Igor Bajalica.

U ime Šinterica dobrog srca, svoj potpis na ugovor je stavila predsjednica Udruge Nina Verčević, pri čemu nije krila zadovoljstvo.

„ Zahvalila bih se Kampusu i Gradu Koprivnici na objektu koji su nam ustupili na korištenje. Veselim se što će napokon naše mačke i psi , zajedno sa svim potrebnim doniranim stvarima biti na jednom mjestu. Veliko hvala našim volonterima i članicama Udruge na podršci te se nadam da ćemo s današnjim danom krenuti u bolju budućnost što se tiče zaštite i zbrinjavanja životinja u Koprivnici“, rekla je Nina Verčević.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i gradonačelnik Mišel Jakšić koji je zadovoljan prvenstveno obostranom komunikacijom Kampusa i Šinterica dobrog srca prilikom pronalaženja rješenja o korištenju prostora, a koji je danas i realiziran.

„ Lijepo je imati ovakvu Udrugu za partnera jer je stvarno napravila velike iskorake u svojem radu i brizi životinja na području našeg grada. Teme o zaštiti životinja u današnje vrijeme su vrlo velike teme koje se mogu rješavati jedino institucionalnim putem i u skladu sa zakonima Republike Hrvatske, bez ikakvih daljnjih rasprava i politiziranja i zato smo jako sretni da vas imamo,“ rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Šinterice dobrog srca dobile su ovim ugovorom na korištenje zgradu veličine 175 kvadrata koju će u zajedničkoj koordinaciji s Kampusom urediti prema svojim potrebama.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy