HR EN

Grad Koprivnica

„Šatorijada“ na Vinici

Proteklog vikenda na inicijativu dijela građana mjesnog odbora Vinica i članova Odreda izviđača „Kamengrad“ Koprivnica održana je „Šatorijada“. Riječ je o aktivnosti čiji je cilj djeci približiti čari boravka u prirodi. Svim zainteresiranima je tako omogućeno da provedu noć u šatoru, a projekt je poseban jer za sudjelovanje u istom ne treba vlastita oprema već istu osigurava Odred.

To je bila prilika obiteljima da se međusobno druže, posvete jedni drugima, bolje upoznaju susjede, provedu kvalitetno vrijeme sa svojom djecom – poručili su iz Odreda izviđača.

Ova je druga održana „Šatorijada“ ove godine. Naime, u skladu s mjerama zaštite zdravlja Odred izviđača „Kamengrad“ Koprivnica ove godine organizira više manjih „Šatorijada“ umjesto jedne velike.

Odred izviđača „Kamengrad“ cijele godine aktivno radi na promociji boravka u prirodi pa su tako članovi u zadnjem tjednu školske godine učenicima osnovnih škola podijelili brošure sa savjetima o preživljavanju u prirodi. Riječ je o aktivnosti financiranoj od strane HEP-a.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice