HR EN

Grad Koprivnica

S novim učionicama i kabinetom OŠ “Đuro Ester” od ove jeseni spremna za jednosmjensku nastavu

Gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Ksenija Ostriž i pročelnik Dario Jembrek u pratnji ravnateljice OŠ „Đuro Ester“ Sanje Prelogović obišli su danas dvije nove učionice koje su nastale nakon rekonstrukcije dvorane.

„Kao što smo i najavili s gradnjom nove osnovne škole na Podolicama, radimo posljednje korake da budemo grad jednosmjenske nastave. Od ove jeseni na jednosmjensku nastavu prelazi i OŠ „Đuro Ester“ te smo s tom namjerom rekonstruirali dio dvorane u dvije učionice i jedan kabinet. S ovom investicijom smo jako sretni i ponosni jer još jedanput pokazujemo koliko su nam bitna djeca i koliko nam je bitan razvoj obrazovne infrastrukture u gradu Koprivnici koji je u naponu snage u kakvom nikada nije bio“, rekao je gradonačelnik Jakšić prilikom obilaska učionica.

Radove vrijedne 409.740,00 kuna s PDV-om izvelo je Graditeljstvo Vrabelj koji su uključivali izvedbu građevinsko-obrtničkih radova, kojima je dvorana podijeljena u dvije učionice, uređen je kabinet, postavljen je parket u dvije učionice, postavljene su keramičke pločice u dijelu hodnika i kabineta, obojani su zidovi i stropovi, ugrađena su nova rasvjetna tijela, izvedene instalacije vodovoda i odvodnje za umivaonike. Ovim zahvatima zadovoljene su sve potrebe za normalno odvijanje nastave.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice