HR EN

Grad Koprivnica

RK Koprivnica – Noa svečanom sjednicom proslavio 65. rođendan

U petak, 7. lipnja, pred brojnim bivšim i sadašnjim članovima kluba, predstavnicima županijske i gradske vlasti te gospodarstvenicima, u koprivničkom Domu mladih održana je svečana sjednica povodom 65. rođendana Rukometnog kluba Koprivnica – Noa.

Sa planovima u protekloj i u novoj godini/sezoni, sve prijatelje rukometa upoznao je predsjednik kluba Alen Lazar, istaknuvši, da se klub ne mora brinuti za budućnost jer ga kroz školu rukometa mlade generacije rukometaša drže na životu.

 „Mogli bi napraviti jednu zaista impozantnu monografiju o životu muškog rukometnog kluba, koliko je mladih generacija prošlo kroz taj klub koji su kroz svoje odrastanje uz rukomet ostavili veliki trag u klubu, Koprivnici i Podravini. Zahvala svima koji su osnivali klub daleke 1954. godine te svima vama koji ga sad vodite na jedan novi i moderan način primjeren današnjim vremenima. Želim vam od sveg srca da zajedno sa svojim partnerom tvrtkom Hangar 18 rastete i jednog dana narastete i budete uspješni kao naš ženski rukometni klub Podravka“, rekao je u svojem pozdravnom govoru koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, uz kojeg je na svečanoj sjednici bila i zamjenica Ksenija Ostriž.

U ime Koprivničko – križevačke županije obratio se zamjenik župana Ratimir Ljubić. Prigodnim riječima obratili su se i predsjednik županijskog Rukometnog saveza Zlatko Blažeković te u ime glavnog sponzora Hangar 18, direktor marketinga Mario Pintar.

Nakon prezentacije i govora dodijeljene su zahvalnice, priznanja i zlatne plakete  RK Koprivnica-Noa svim zaslužnima za njihov dugogodišnji doprinos klubu.

 

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy