„RENDEZ-VOUS AU CINÉMA“  U KINU VELEBIT


Objavljeno: 11.10.2017 — Pregledano: 671 puta

„RENDEZ-VOUS AU CINÉMA“  U KINU VELEBIT ZAPOČINJE 15.10. PROJEKCIJOM Godardovog FILMA SA BRIGITTE BARDOT U GLAVNOJ ULOZI

I ove će se godine, treći put za redom, tijekom listopada i studenog u suradnji s Francuskim institutom u nezavisnim kinima Kino mreže igrati francuski filmovi u programu nazvanom „Rendez-vous au cinéma“.

Program 15. listopada u 18:00 sati otvara projekcija filma „Prezir“ u režiji Jean-Luc Godarda sa Brigitte Bardot u glavnoj ulozi. Među 18 kina u kojima će publika moći pogledati film “Prezir” je i koprivničko kino Velebit. Osim što se zajedničkom projekcijom Godardovog filma otvara 3. Rendez-vous au cinéma, njome se ujedno obilježava i još jedan za kina posebno važan datum. Naime, upravo je 15. listopada i dan europskih Art kina koji će zajednički raznim manifestacijama proslaviti njih više od 400. Na taj se dan slavi raznolikost europske kinematografije i filmske kulture. U kinu Velebit do 15. studenog biti će prikazana još dva sjajna francuska naslova, film Victoria (25.10.) i Zbogom, prva ljubavi (8.11.).

Cijena ulaznice za projekcije u sklopu programa „Rendez-vous au cinéma“ je 25,00 kn. Detaljan raspored projekcija i više informacija o programu saznajte na stranici www.pou-kop.hr. Pratite nas i na Facebook stranici kina Velebit!