Rekonstrukcija vodovoda u Ulici Darka Ozmeca i proširenje vodova i kanalizacije u Ulici Hrvatske državnosti u Herešinu


Objavljeno: 09.08.2018 — Pregledano: 205 puta

Gradonačelnik Mišel Jakšić u pratnji pročelnika UO za za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislava Golubića te članice Uprave KC voda Sandre Sinjeri obišao je danas, 9. kolovoza 2018. radove na rekonstrukciji vodovoda u Ulici Darka Ozmeca i proširenju vodova i kanalizacije u Ulici Hrvatske državnosti u Herešinu.

Glavnim projektom predviđena je izgradnja odnosno proširenje vodovodne mreže u ukupnoj duljini od 177,16 m  profila 110 PEHD te kanalizacijske mreže u ukupnoj duljini od 163,77 m profila DN 300 u Ulici Hrvatske državnosti. Ukupna dužina rekonstrukcije postojećeg uličnog distributivnog vodovoda profila PVC 100 koja će se izvršiti u Ulici Darka Ozmeca iznosi 463,91 m.

Proširenjem vodovodne i kanalizacijske mreže, te rekonstrukcijom vodovodne mreže omogućit će se opskrba sanitarnom vodom i odvodnja otpadnih voda.

Vrijednost investicije rekonstrukcije vodovoda u Ulici Darka Ozmeca i proširenje vodova i kanalizacije u Ulici Hrv.državnosti u Herešinu iznosi 490.000,00 kuna bez PDV-a.

Zbog koordinacije s investicijom koju provodi Grad Koprivnica na asfaltiranju prometnice u Ulici Darka Ozmeca, Koprivničke vode izvršile su snimanje postojećih kanalizacijskih priključaka te će se izgraditi novi izvodi na vodi i kanalizaciji na svim dijelovima gdje je infrastruktura u pojasu novog asfalta i građevinske zone. Predviđena vrijednost investicije je 70.000,00 kuna bez PDV-a.