HR EN

Grad Koprivnica

Redovnu godišnju Skupštinu održao Klub 61. lad PZO Koprivnica

U Društvenom domu na Vinici, održana je redovna godišnja Skupština udruge branitelja Klub 61. lad PZO Koprivnica. Skupštinu na kojoj su predstavljena i prihvaćena programska i financijska izvješća te izvješće nadzornog odbora za 2021. godinu, vodio je predsjednik udruge Ranko Vrban. Iz podnesenih izvješća vidljivo je da je udruga provela velik broj aktivnosti u cilju evociranja sjećanja na Domovinski rat, ratnu postrojbu 61. lad PZO Koprivnica iz koje je udruga i proizišla, ljude, mjesta i događaje o kojima se kao pripadnici ratne postrojbe i sudjelovali. Članovi udruge posebno su ponosni na aktivnosti koje provode sa COOR ”Podravsko sunce”, organizacijom akcija očuvanja prirode i likovnih radionica.

Okupljenim članovima Udruge, braniteljima i gostima iz Drniša, uime Grada Koprivnice obratio se gradonačelnik Mišel Jakšić. U govoru je izrazio zadovoljstvo na suradnji koju imaju Grad i Udruga te se raduje nastavku partnerstva u brojnim aktivnostima tijekom 2022. godine.

Skupštini su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, voditeljica Područnog odjela Koprivnica, Ministarstva hrvatskih branitelja Tatjana Mihaldinec, tajnik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, podružnica Koprivničko-križevačke županije Damir Vuković, prvi ratni zapovjednik 61. lad PZO Koprivnica Nenad Barić i umirovljeni pukovnik, ratni zapovjednik trbr PZO i v.d. tajnik Generalskog zbora Ivica Kancir.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice