HR EN

Grad Koprivnica

REA Sjever vas poziva na panel događaj „Važnost edukacije u području energetske učinkovitosti i održive gradnje”

REA Sjever u suradnji s Građevinskim fakultetom iz Zagreba i Gradom Koprivnicom organizira događaj na temu „VAŽNOST EDUKACIJE U PODRUČJU ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I ODRŽIVE GRADNJE“.

Pozivamo vas na studijski posjet i edukativni događaj u prostoru Kampusa koji je planiran za 3.11.2021. s početkom od 10h, u sklopu obilježavanja Dana grada Koprivnice. Predavači će biti kolege sa Građevinskog fakulteta iz Zagreba, predstavnici Regionalne energetske agencije Sjever, predstavnici Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te predstavnici Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.

Edukacijski dio, koji je prvenstveno namijenjen za stručnu javnost, (projektanti, građevinske firme, energetski certifikatori i ostali stručnjaci koji se bave energetskom učinkovitošću i održivom gradnjom) će biti održan u zgradi Entera Koprivnica, gdje će biti predstavljeni projekti na temu edukacije u području energetske učinkovitosti i nZEB-a (e-learning) kao i drugi projekti iz područja održive gradnje.

Drugi dio programa, namijenjen svim građanima/studentima, će biti održan u sklopu vanjskog prostora Kampusa kao studijski posjet koji će uključivati prezentaciju i predstavljanje tzv. MUZE – izložbeno – edukativni prostor nZEB-a, ali ujedno i primjer gradnje prema nZEB standardima gdje će se posjetitelji moći informirati o nZEB-u, ali i doživjeti nZEB iz prve ruke, zatim obilazak zgrada unutar Kampusa koje služe kao primjer dobre prakse energetski učinkovitih zgrada te prezentiranje elektromobilnosti, električnih punionica te električnog vozila i električnih bicikala. Događaj na otvorenom se neće održati u slučaju kišnog vremena.

Molimo vas da nam pošaljete potvrdu svog dolaska s obzirom da je broj mjesta u unutarnjem prostoru gdje će se održavati edukacija ograničen.

Prilikom posjeta se je svakako potrebno pridržavati preporuka i epidemioloških mjera, a obavezno je nošenje maski u zatvorenim prostorima. U nastavku možete pronaći program događaja, a svoj dolazak možete potvrditi ispunjavanjem obrasca na sljedećem linku: https://forms.gle/axFEM5rebq8Awdao7

Program događanja možete pronaći ovdje.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice