Rad učenika OŠ “Braća Radić” pobijedio na Dukatovom natječaju “Volim mlijeko!”


Objavljeno: 14.12.2017 — Pregledano: 486 puta

Likovni rad učenika  Osnovne škole „Braća Radić“, u konkurenciji 4500 radova, izabran je kao jedan od četiri najbolja rada na 6. kreativnom likovnom natječaju Dukata „VOLIM MLIJEKO!“. Radi se o radu Tonija Koškanca iz 2. d razreda kojemu je mentorica, razredna učiteljica Ines Turk.

Prema mišljenju stručnog žirija kojeg su činili Nada Beroš, muzejska savjetnica, Muzej suvremene umjetnosti Zagreb; Ksenija Turčić, izv. prof. art., pročelnica Slikarskog odsjeka, Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu; Izvorka Jurić, kreativna i art direktorica, Motus Vis; Almir Okanović, kreativni direktor, BBDO Zagreb; i Mario Blaić, direktor marketinga Dukata, *Tonijev rad* izabran je kao najkreativniji u kategoriji drugih razreda osnovnih škola.

Tonijev rad na temu zajedničkog doručka krasit će tako pakiranje Dukatova trajnog mlijeka i jogurta, koje će se od veljače 2018. naći na policama trgovina diljem Hrvatske.

Cijeli razred je pozvan na svečano  proglašenje pobjednika likovnog natječaja „Volim mlijeko!“ u Muzej suvremene umjetnosti. Tamo su se okrijepili mliječnim proizvodima Dukata. Pogledali su dječju predstavu „Zvukolika šuma“. Sudjelovali  u kreativnoj radionici.
Vesela srce vratili se kući.

Bravo Toni!  Čestitamo!