HR EN

Grad Koprivnica

Prvog dana nove školske godine gradonačelnik Jakšić sa suradnicima obišao osnovce

Kao što to već sama tradicija nalaže, s prvim danom nove školske godine, koprivničke osnovce obišao je gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno sa svojim zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec te pročelnicima Anom Mlinarić i Darijom Jembrekom. Za 2457 učenika osigurane su besplatne bilježnice i radne bilježnice koje je financirao Grad Koprivnica, dok su 301-og prvašića na klupama dočekali i „Koprivnički kulturni vodič“ te majica „Veselo u školu“. Da bi roditeljima olakšali školovanje djece, iz gradskog proračuna izdvojeno je oko 900 tisuća kuna.

Nakon današnjeg obilaska svih škola i kad pričamo o materijalnim uvjetima, moram naglasiti da smo na pola jednog ogromnog investicijskog ciklusa. Sve ono što radimo u obrazovnom sustavu i infrastrukturi je priprema za novu osnovnu školu na Podolicama sa pripadajućom dvoranom i pripreme za dvoranu kod OŠ „Đuro Ester“. Izuzetno sam sretan da sve ove projekte možemo iznijeti kroz proračun Grada Koprivnice“, izjavio je gradonačelnik Mišel Jakšić prilikom obilaska OŠ „Braća Radić“.

Sve škole su povodom prvog dana nove školske godine za roditelje, nastavnike, učenike i gradonačelnika sa suradnicima priredile kratki prigodni program dobrodošlice na kojima im se posebno i zahvalio gradonačelnik prilikom svakog obraćanja.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy