HR EN

Grad Koprivnica

Proglašeni najuspješniji županijski sportaši, sportašice i ekipe za 2019. godinu

Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije je danas u đurđevačkom Hotelu Picok, upriličila svečanu dodjelu priznanja najboljim sportašicama, sportašima i ekipama za 2019. godinu.

Svečanosti proglašenja u ime Grada Koprivnice prisustvovali su predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

Najuspješnija sportašica s invaliditetom u 2019. godini je Mirjana Šandor iz Športske udruge tjelesnih invalida Đurđevac, a najuspješniji sportaš s invaliditetom je Ivica Ferenčić iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije „Podravina“. Najuspješnijom sportskom ekipom osoba s invaliditetom u muškoj i ženskoj kategoriji  u 2019. proglašeni su Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije „Podravina“ i ženska ekipa viseće kuglane Športske udruge tjelesnih invalida Đurđevac.

Lana Nogić iz Hrvačkog kluba „Podravka“ proglašena je najuspješnijom perspektivnom sportašicom u 2019. godini, a najuspješniji perspektivni sportaš je Filip Verčević, iz Hrvačkog kluba „Podravka“. Priznanje za najuspješniju sportašicu u 2019. godini pripalo je Idi Šimunčić, članici Atletskog kluba Križevci, dok je najuspješniji sportaš bio Ognjen Mergon iz Atletskog kluba Križevci. Muška perspektivna sportska ekipa je juniorska ekipa Streljačkog kluba “Križevci 1252“, a u kategoriji žena priznanje je pripalo ženskoj mlađekadetskoj ekipi Rukometnog kluba Podravka Vegete.

Najuspješnija ženska sportska ekipa u 2019. godini je seniorska ekipa RK Podravke Vegete, dok je najuspješnija muška seniorska ekipa Brzinci Motociklističkog kluba Križevci.

Zlatko Saračević iz RK Podravke Vegete, proglašen je najuspješnijim trenerom u 2019. godini, dok je priznanje za zaslužnog sportskog djelatnika pripalo Ivici Hercigonji. Priznanja za izuzetna sportska dostignuća u 2019. godini primili su NK Radnik Križevci Veronika Drljačić  iz AK Križevci te Neven Krulić iz AK Križevci.

foto:KCKZZ

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice