HR EN

Grad Koprivnica

Proglašeni najuspješniji sportaši Koprivničko-križevačke županije

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Koprivničko-križevačke županije u koprivničkom Domu mladih danas je održano proglašenje najboljih sportašica i sportaša, ekipa i djelatnika u 2023. godini.

Okupljenima su se obratili predsjednik Zajednice sportskih udruga Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković, predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnice Ivan Pal i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

Najuspješnija sportašica s invaliditetom je Iva Šola iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije “Podravina”, a najuspješniji sportaš s invaliditetom je Ivica Ferenčić član Športske udruge slijepi Koprivničko-križevačke županije “Podravina”. Najuspješnijom ženskom sportskom ekipom s invaliditetom u 2023. godini je Ženska ekipa viseće kuglane osoba s invaliditetom, dok je kod muških najbolji Sportski klub viseće kuglane osoba s invaliditetom KKŽ.

Gabriela Vencl iz Boks kluba “David” Koprivnica proglašena je najuspješnijom perspektivnom sportašicom, a najuspješnijim perspektivnim sportašem proglašen je Dorijan Jakopanec iz Jet ski kluba „Racer“ Koprivnica.

Najuspješnija ženska perspektivna sportska ekipa u 2023. godini je U 16 ekipa Rukometnog kluba „Podravka s.d.d.“ Koprivnica, a kod muških Kadetska ekipa Streljačkog kluba „Križevci 1252“ Križevci.

Najuspješnija sportašica u 2023. godini je Lana Nogić iz Hrvačkog kluba „Podravka“ Koprivnica, a najuspješniji sportaš Mihael Šestak iz Ronilačkog kluba „Šoderica“.

Priznanje za najuspješniju žensku sportsku ekipu u 2023. godini dobila je Seniorska ekipa Podravka Vegeta Rukometnog k „Podravka“ s.d.d. Koprivnica, dok je u muškoj kategoriji to priznaje osvojila Seniorska ekipa Športskog streljačkog kluba „Podravina“ Koprivnica.

Priznanje za izuzetno postignuće u sportu u 2023. godini dobili su Matija Berend iz Boksačkog kluba „Ronin“ Križevci, Tatjana Štajduhar i Sanja Oreški iz ŠRK „Koprivnica“ te NK „Radnik“ Križevci.

Najuspješnijim trenerom u 2023. godini proglašen je Dragutin Sačarić, a zaslužnim sportskim djelatnikom Darko Jambreković.

Foto naslovna: ePodravina

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice