HR EN

Grad Koprivnica

Proglašene najzaslužnije rukometašice, rukometaši i ekipe Koprivničko-križevačke županije

U organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije danas je u dvorani Doma mladih  održano svečano proglašenje najzaslužnijih rukometaša i rukometašica, muških i ženskih ekipa, perspektivnih rukometaša i rukometašica, perspektivnih muških i ženskih ekipa, rukometnih djelatnika, trenera i sudaca u 2023. godini.

Okupljenima su se prigodnim riječima obratili predsjednica Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Nataša Tetec, zamjenik župana Ratimir Ljubić i saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

Najzaslužnijom rukometašicom u 2023. godini proglašena je Tina Barišić iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta, dok je za najzaslužnijeg rukometaša proglašen Marko Juratić iz Rukometnog kluba KTC Križevci.

Najzaslužnija ženska rukometna ekipa je RK Podravka Vegeta, a RK KTC Križevci muška.

Najzaslužnijom perspektivnom rukometašicom u 2023. godini proglašena je Tara Đelekovčan iz RK Podravka, najzaslužniji perspektivni rukometaš je Marin Milošević iz RK Koprivnica.

Najzaslužnija perspektivna ženska rukometna ekipa je U16 RK Podravka, a ekipa U15 RK Koprivnica je najzaslužnija perspektivna muška ekipa u 2023. godini.

Antonio Pranjić, trener u RK Podravka, proglašen je za najuspješnijeg trenera u 2023. godini.

Najuspješniji sudački par su Klara Petričević i Ana Sikavica, dok je priznanje za zaslužnog rukometnog djelatnika dobila trenerica Đurđica Zečević iz RK Podravka.

Posebnu zahvalu za dugogodišnji rad i promociju županijskog rukometa dobili su Zlatko Blažeković i Dieter Benotić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice