HR EN

Grad Koprivnica

Proglašene najuspješnije rukometašice, rukometaši i ekipe Koprivničko-križevačke županije

U organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije danas je u koprivničkom hotelu Podravina održano svečano proglašenje najuspješnijih rukometaša, rukometašica, rukometnih ekipa, trenera i zaslužnih rukometnih djelatnika u 2022. godini.

Proglašenju je uime Grada Koprivnice prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

„Grad je uvijek bio i bit će podrška svima vama da vas vodi kroz svijet sporta u bilo kojem obliku. Ponosni smo da smo kao Grad prvi osnovali Malu sportsku školu kroz koju su i neki od vas prošli. Vjerojatno je i to bio mali poticaj da se danas nađete u profesionalnom rukometu ili barem na korak od njega. Uime svih 4300 registriranih sportašica i sportaša u gradu Koprivnici, koji rade u 73 kluba, čestitam vam na zasluženo osvojenih priznanjima te vam želim mnogo zdravlja i sportske sreće u nastavku karijere“, poručila je nagrađenima i ostalim prisutnim rukometašicama i rukometašima zamjenica gradonačelnika Ostriž.

Okupljenima se uime Koprivničko-križevačke županije obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić, dok je uvodnu riječ u svečano proglašenje održao predsjednik županijskog rukometnog saveza Zlatko Blažeković.

Najuspješnijom rukometašicom u 2022. godini proglašena je Antonia Tucaković iz Rukometnog kluba Podravaka Vegeta, dok je za najuspješnijeg rukometaša proglašen Marin Šutalo iz Rukometnog kluba KTC Križevci.

Najuspješnija perspektivna rukometašica je Nika Galinec, članica RK Podravka, a najuspješniji perspektivni rukometaš Fran Premec iz RK Koprivnica.

RK Podravka Vegeta najuspješnija je ženska rukometna ekipa, a RK KTC Križevci muška.

Najuspješnija perspektiva ženska rukometna ekipa je RK Podravka Lino, a muška RK Koprivnica U-15.

Najuspješnijim rukometnim trenerom proglašen je Dalibor Sokač iz RK KTC Križevci, najuspješniji sudački par su Klara Petričević i Ana Sikavica, dok je priznanje za uspješan rad i rezultate u kategoriji U-15 dobio Mišo Zrakić iz RK Koprivnica.

Posebno priznanje za zaslužnog rukometnog djelatnika dobio je Dieter Benotić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice