HR EN

Grad Koprivnica

Prijem za sudionike 15. Međunarodnog festivala “Iz bakine škrinje”

Povodom 15. Međunarodnog festivala folklora „Iz bakine škrinje“, kojeg organizira Folklorni ansambl Koprivnica, u prostorima Županijske uprave Koprivničko-križevačka županija i Grad Koprivnica organizirali su zajednički prijem za predstavnike sudionika Festivala.

Predsjednik Županijske skupštine Damir Felak i predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnice Ivan Pal imali su ulogu domaćina kao i organizatora i članica Organizacijskog odbora Nada Šešić, ujedno i umjetnička direktorica Folklornog ansambla Koprivnica te predsjednica Zajednice kulturno-umjetničkog udruga Koprivničko-križevačke županije. Prijemu prisustvovale i županijske pročelnice Melita Ivančić i Ana Mušlek.

Prijemu su prisustvovali članovi Kulturno-umjetničkog društva „Preporod“ iz Dugog Sela, Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva „Valpovo 1905“, Folklornog društva Umag, Folklorna skupina Kulturno-umjetničkog društva „Cirkulane“ iz Slovenije, Folklorni umjetnički ansambl Ukrajine „Plesni ansambl Radist“ i domaćini FA Koprivnica.

„Drago mi je da ste ovdje sa nama jer ćete nastupati u sredini koja cijeni folklor i kulturnu baštinu. Najveći čuvar naše podravske baštine je upravo Folklorni ansambl Koprivnica te smo zbog toga svi ponosimo njima. Posebne pozdrave upućujem i našim dragim prijateljima iz Ukrajine“, rekao je Ivan Pal, ne skrivajući pritom veliko zadovoljstvo što je naš grad ugostio ovako veliki broj umjetnika.

Dobrodošlicu i ugodan boravak svim je sudionicima zaželio i predsjednik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Damir Felak koji se također zahvalio na dolasku Folklornom umjetničkom ansamblu Ukrajine „Plesnom ansamblu Radist“.

Za kraj prijema lijepim se željama pridružila i gospođa Nada Šešić koja je iskoristila priliku da pozove sve ljubitelje glazbe i plesa  da dođu u gradski park te uživaju u susretu različitih kultura na jednom mjestu.

 

 

 

 

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice