HR EN

Grad Koprivnica

Prijem za studenticu iz Londona

Prvi puta nakon 18 godina Američka jezična igraonica je privremeno promijenila ime u Engleska jezična igraonica. To možemo zahvaliti volonterki Lily Victoria Jensen. Naime, ona se nesebično odazvala na poziv koprivničkih studentica, koje zajedno s Lily studiraju u Londonu, da dođe u Koprivnicu te tako prihvatila izazov podučavanja djece engleskom jeziku.

Na svemu učinjenome za djecu našega grada, Lily su se na prijemu u gradskoj upravi zahvalili zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, pročelnica Ana Mlinarić i pročelnik Dario Jembrek koji je Lily kroz kratku prezentaciju upoznao sa svim ljepotama našeg grada. Na prijemu su bili prisutni i predsjednik Udruge mladih Koprivnica Gordan Knežević i Lana Kovač.

Proteklih godina Igraonica se održavala u suradnji s Američkom studentskom organizacijom Learning Enterprices, međutim ove godine je njihovo sudjelovanje otkazano zbog aktualne situacije s pandemijom COVID – 19. U Igraonici je ove godine sudjelovalo četrdesetak djece koja se održavala tri puta tjedno u prostorima Kluba Hello, a Lily je za vrijeme svog rada boravila u Sunčanom selu u Jagnjedovcu.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice