HR EN

Grad Koprivnica

Prijem kod gradonačelnika za predstavnike udruga osoba s invaliditetom

Odlukom Ujedinjenih naroda, donesenom u listopadu 1992. godine, 3. prosinca proglašen je Međunarodnim danom osoba s invaliditetom. Povodom obilježavanja tog dana, gradonačelnik Mišel Jakšić organizirao je danas u Gradskoj upravi prijem za predstavnike udruga koje okuplja osobe s invaliditetom i njihove obitelji. Prijemu su se odazvali predstavnici Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice, Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije, Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije, Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice i Sportske udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Veliko srce“.

„Izuzetno smo ponosni na suradnju koju imamo sa svim našim udrugama na području grada Koprivnice, iako su neke udruge županijskog karaktera. Ponosimo se svakim vašim programom, ali i svakim vašim projektom. Sve ono što odrađujete treba nas puniti jednim velikim zadovoljstvom jer na taj način pokazujete koliko se novih iskoraka možete napraviti dajući sve od sebe. Hvala vam još jednom što mnogo toga dobroga činite za naš grad“, poručio je okupljenima gradonačelnik Jakšić.

Na sada već tradicijskom okupljanju zahvalila se predsjednica Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ Marija Mraz.

„Svaki put kad me pitaju što je najvažnije u ovom gradu, odgovaram da su to ljudi. Ljudi su ovdje zaista toliko topli. Pošto nisam rođena u ovom gradu, ali kad bih ponovno mogla birati  gdje da živim izabrala bi Koprivnicu. Ovaj grad spreman je pomoći svima u baš svakom pogledu“, istakla je Mraz.

Prijemu su uz gradonačelnika Jakšića sudjelovale zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice