HR EN

Grad Koprivnica

froom

PRIJAVE // FROOOM! radionice u Pučkom otvorenom učilištu

FROOOM! je inovativni stvaralački edukativni program koji nudi kroz majeutičku nastavu djeci i mladima mogućnost ulaska u svijet filma onkraj standardnog gledateljskog iskustva: kroz snimanje vlastitih filmova, kroz upoznavanje svega što je učinilo film i nove medije danas mogućim, kroz dječju stvaralačku suradnju i igru. Program je namijenjen djeci i mladima od 8 do 13 godina (u višim razinama, naprednim i majstorskim, do 17 godina). Svakom polazniku/polaznici pristupa se individualno, radi se na njihovom osnaživanju i razvijanju socijalnih vještina, poticanju samopouzdanja te otkrivanju darovitosti izvan nužno stručnog i profesijskog usmjeravanja.

FROOOM! je zato veseli događaj u životu svakog djeteta, a mnogi bivši polaznici već su vrijedni studenti umjetničkih i ne umjetničkih sveučilišta u Republici Hrvatskoj i svijetu, te rado sudjeluju kao volonteri ili pomoćni predavači u samoj Frooom! školi. Frooom! je također funkcionalna filmska škola za djecu i mlade jer zastupa njihovo pravo na ravnopravno (u odnosu na ostala znanja i vještine) obrazovanje i opismenjavanje u područjima filma i medija od najranije dobi.

FROOOM! radionice u Koprivnici će se održavati od 22. do 26. kolovoza 2022. godine u Pučkom otvorenom učilištu, dvorani Domoljub. U sklopu programa održat će se početna napredna radionica.

Radionice počinju u 8.00 sati i traju sve do 15 sati. Pauza za ručak je oko 12.30 sati. Svaki dan planirano je gledanje vrhunskih filmova nakon čega i analiza istih. Djeca nakon 15 sati mogu ostati i slobodno se igrati uz nadzor voditelja do 16 sati.

Prijave na: http://www.frooom.eu/shop/ ili na https://www.frooom.eu/prijave/

Za prijave i uplate do 15. kolovoza ostvaruje se popust!

Podrška FROOOM! radionicama: Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Agencija za elektroničke medije, Grad Zagreb, Općina Gradec i Zagrebačka županija, Grad Split i Split Parking, Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija, Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija te Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice