HR EN

Grad Koprivnica

Pri kraju postavljanje krovne konstrukcije nove sportske dvorane

Radovi na izgradnji nove sportske dvorane kod Osnovne škole „Đuro Ester“ u punom su jeku. Pri samom završetku je postavljanje krovne konstrukcije u obliku luka koja će dvorani dati poseban izgled. Postavljanju konstrukcije prisustvovao je i gradonačelnik Mišel Jakšić koji je obišao gradilište.

„Dvorana je dobila prve obrise i sad vidimo kako će ona utjecati na vizuru i koliki će imati značaj za ovaj dio grada. Ovim tempom izgradnje radovi će najvjerojatnije biti gotovi prije planiranih rokova. Naš plan je da do ljeta 2021. godine imamo dvoranu u punoj funkciji koja će biti na raspolaganju našim učenicima, sportašima i svim ostalim korisnicima. Ova dvorana nam zaista mnogo znači jer jedino OŠ „Đuro Ester“ nije imala adekvatnu dvoranu za odvijanje nastave, a ovom investicijom vrijednom preko deset milijuna kuna konačno rješavamo i taj problem“, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić nakon što se uvjerio u brzinu i kvalitetu radova.

Uz gradonačelnika, radove su obišli i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i član Uprave Komunalca Goran Međurečan.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice