HR EN

Grad Koprivnica

Premijer Andrej Plenković boravio u Koprivnici, susreo se s gradonačelnikom Mišelom Jakšićem

Premijer Andrej Plenković boravio je danas u službenom posjetu Koprivničko-križevačkoj županiji. Na sastanku se u županijskoj upravi, uz kojeg je bila ministrica poljoprivrede Marija Vučković, sastao sa županom Darkom Korenom i suradnicima, saborskim zastupnikom Darkom Sobotom i koprivničkim gradonačelnikom Mišelom Jakšićem.

Od važnijih tema za Koprivničko-križevačku županiju i grad Koprivnicu, premijeru Plenkoviću izloženi su brojni projekti koji se provode ovog trenutka, poput aglomeracije Koprivnica, izgradnja drugog kolosijeka, kao i aktivnosti vezane za izgradnju brze ceste od Križevaca prema Koprivnici.

Sa dva velika projekta koja su od iznimnog značaja za grad Koprivnicu, završetak izgradnje sportske dvorane kod OŠ „Đuro Ester“ i skorašnji početak izgradnje nove osnovne škole na Podolicama, gradonačelnik Jakšić je upoznao premijera Plenkovića.

„Izgradnjom škole na Podolicama bližimo se cilju uvođenja jednosmjenske nastave u Koprivnici. Ponosni smo na Sveučilište Sjever, što nas svrstava na kartu sveučilišnih gradova, a nedavno smo dobili i status grada za mlade. Uz velike gospodarske subjekte te malo i srednje poduzetništvo, usprkos situaciji s pandemijom COVID-19, na dobrom smo putu i zbog toga očekujem potporu Vas i Vlade u provedbi naših projekata“, rekao je gradonačelnik Jakšić prilikom razgovora s premijerom Plenkovićem.

Nakon županijske uprave, uputili su se u Podravku gdje je održan radni sastanak s predsjednicom Uprave Martinom Dalić i članovima Uprave.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice