HR EN

Grad Koprivnica

Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Predstavnici udruga osoba s invaliditetom na prijemu kod gradonačelnika Mišela Jakšića

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, danas 3. prosinca, gradonačelnik Mišel Jakšić organizirao je prijem za predstavnike udruga koje okupljaju osobe s invaliditetom i njihove obitelji. Na prijemu su sudjelovali predstavnici Udruge osoba s invaliditetom “Bolje sutra” grada Koprivnice, Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije, Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije, Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice, Košarkaškog kluba osoba s invaliditetom Koprivnica, Sportske udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Veliko srce“ Koprivnica, Športske udruge tjelesnih invalida Koprivnica, Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina i Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Koprivnica.

Prije svega moram vam zahvaliti na svemu što radite sa svojim suradnicima za populaciju osoba s invaliditetom na području našeg grada. Sigurno je da i vaša okupljanja i druženje te programi koje provodite svim vašim članovima pun znače. Često ponavljam da grad na kraju dan ne čine ceste i zgrade, iako i one ponešto znače, već grad čine ljudi, a zahvaljujući svima vama mogu reći da imamo odlične ljude na području grada Koprivnice koji sa svojim svakodnevnim aktivnostima i radom pokazuju zašto je Koprivnica grad sa srcem – okupljenima je poručio Mišel Jakšić, gradonačelnik.

Gradonačelnik je također istaknuo kako će udruge uvijek imati podršku od strane Grada te napomenuo kako su trenutno u izradi i novi strateški dokumenti čiji je cilj dodatno poboljšati život osoba s invaliditetom u gradu Koprivnici.

Godina je bila takva da smo dio projekta uspjeli odraditi dok je dio stavljen na čekanje. Ono što želim istaknuti je da imamo dobru suradnju s Gradom – kazao je Miroslav Mačković, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Koprivničko-križevačke županije te se u ime svih udruga zahvalio na pozivu.

Nakon prijema predstavnici udruga održali su i kratki sastanak s Anom Mlinarić, pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice