HR EN

Grad Koprivnica

Predstavljen punoljetni “Koprivnički godišnjak”

U idućih nekoliko dana na sve kućne adrese građana Koprivnice stiže 12 tisuća primjeraka punoljetnog, 18. izdanja informativnog godišnjeg biltena „Koprivnički godišnjak“. Godišnjak, kojem naslovnicu krasi uradak koprivničkog umjetnika Zvonimira Haramije Hansa, danas je javnosti predstavljen u Galeriji „Mijo Kovačić“.

Kako je rekla glavna urednica Godišnjaka Ivana Ledinski Cvetković, riječ je o 124 stranice bogatog sadržaja koji su obilježili djelovanje koprivničkih ustanova, udruga, klubova i pojedinaca.

Gradonačelnik grada Koprivnice Mišel Jakšić zahvalio je cjelokupnom timu koji je radio oko ovogodišnjeg izdanja Godišnjaka.

„Najveća hvala našim Koprivničankama i Koprivničancima, svim ljudima koji rade i skrbe o ovome gradu, kao i onima koji su danas u mirovini. Svi naši rezultati i planovi rezultat su njihovog rada, truda, angažmana i srca. Ovo, 18. izdanje povodom 665. rođendana Koprivnice je nešto zbog čega će im srce zatitrati i pokazati da sve loše što, nadam se, ostaje iza nas, nije moglo zaustaviti sve ono što Koprivnica nosi, a to su rast, razvoj i svakodnevni rad. Nadam se da ćete uživati gledajući sve ono što smo zajedno ostvarili i što planiramo ostvariti“, kazao je gradonačelnik Jakšić.

U kreiranju punoljetnog „Koprivničkog godišnjaka“ sudjelovali su Ivana Ledinski Cvetković, Petra Bijač, Sonja Markić te vanjski suradnici Nikol Bali i Sanjin Bojić.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice