HR EN

Grad Koprivnica

Ljeto na Zrinskom

Predstavljen program Ljeta na Zrinskom

U središnjem gradskom parku danas, 8. srpnja održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen ovogodišnji program Ljeta na Zrinskom. Manifestacija počinje u četvrtak, 14. srpnja koncertom Vesne Pisarović, dok će idućeg dana pozornicu zauzeti 4 tenora. U subotu 16. srpnja ljetna pozornica rezervirana je za Međunarodni festival folklora „Iz bakine škrinje“.

Ove godine je težište programa u parku. Otvaramo s Vesnom Pisarović i 4 tenora, dok 18. kolovoza zatvaramo koncertom Tamburaškog sastava Gazde. Između nas očekuju nastupi i ostalih izvođača. Bit će tu puno sadržaja za sve i siguran sam da će svatko pronaći nešto za sebe i da će moći kvalitetno provesti ljeto u našoj Koprivnici – kazao je Mišel Jakšić, gradonačelnik te pozvao sve da dođu i posjete manifestaciju.

Partner Grada u organizaciji manifestacije je i GKP Komunalac Koprivnica.

Park ćemo ukrasiti sa šest tisuća lampica, postavljena su jedra, baldahini, složene su zone za odmor. Utorkom i četvrtkom očekuje nas Ljetno kino pod zvijezdama, srijeda i petak su rezervirani za najmlađe i to kroz organizaciju radionica, bajkaonica i kazališnih predstava. Novitet je ove godine mađioničarska radionica za djecu – kazala je Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca.

Poseban interes građana svake godine je za Ljetno kino pod zvijezdama, a za odabir filmova pobrinulo se Kino „Velebit“.

Program je zamišljen kao i prethodnih godina, odnosno prikazana će biti četiri igrana i četiri animirana filma. Igrani filmovi su koncipirani na način da su dva filma za starije od 12 godina, a dva za starije od 15 godina – objasnila je Maja Holek, ravnateljica POU Koprivnica te istaknula kako su odabrani kvalitetni filmovi za širu publiku.

Srijedom će se održavat Bajkaonice za djecu i žonglerske radionice, dok je petak rezerviran za kazališne predstave za djecu. U petak i subotu održavat će se koncerti, a program istih dodatno će se popunjavati.

Ovogodišnji glavni partneri manifestacije su GKP Komunalac Koprivnica, POU Koprivnica, Podravka i Carlsberg Croatia.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice