HR EN

Grad Koprivnica

Predstavljen bogat program ovogodišnje Koprivničke bajke

U ponedjeljak 27. studenoga predstavljena je 7. po redu Koprivnička bajka. Ovogodišnja Bajka započinje prve adventske nedjelje, 3. prosinca paljenjem adventske svijeće na Zrinskom trgu u 17 sati, a isti dan započinje s radom i gradsko klizalište koje će ostati otvoreno do 7. siječnja. Na konferenciji za medije sudjelovali su Mišel Jakšić, gradonačelnik, Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika, Nataša Tetec, predsjednica Uprave GKP Komunalac Koprivnica i Nataša Njegovec iz Komunalca zadužena za hortikulturu i prigodno ukrašavanje grada.

„Koprivnička bajka ima nikad bogatiji blagdanski program za koji vjerujem da će svatko za sebe pronaći glazbenu, kulturnu ili gastro ponudi i uživati na Zrinskom trgu i Trgu bana Josipa Jelačića. Nikad veće klizalište ponovo je na središnjem trgu, kao i novi ukrasi koji će blagdanske dane učiniti još ljepšim i ugodnijom, naročito za večernje šetnje i fotografiranje”, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Prigodno ukrašavanje grada i ove godine je u koordinaciji s GPK Komunalac.

„Koprivnica u blagdansko ruho ulazi s još više ukrasa koji su prošireni na nekoliko dodatnih ulica, više nego prošle godine. Središnja jelka postavljena je na Trgu bana J. Jelačića, a oko nje će se smjestiti selo Djeda Mraza koje ću ukrasiti veliki Orašari, 3D kugle, saonice za slikanje i drugi ukrasi, pa svakako sve pozivamo na priliku za fotografiranje i uživanje. Osim sela Djeda Mraza, na novom vodoskoku će nas dočekati veliki natpis Koprivnica kao i šuma bijelih borova, dok će dodatnih 25 borova krasiti okoliš klizališta na Zrinskom trgu”, rekla je predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec.

Osim glazbenog programa, u tjednu ću nastupati vrtići i osnovnoškolci, a gradske ustanove pripremile su radionice i izložbe.

Partneri Gradu Koprivnici u organizaciji i provedbi ove velike manifestacije su Podravka, Carlsberg Croatia, Podravska banka, Komunalac, Hartmann i Pevex.

Koprivnička bajka

03.12. nedjelja, 17 sati – Paljenje prve adventske svijeće na staroj fontani, Zrinski trg

10.12. nedjelja, 18 sati – Plesni koncert Folklornog ansambla Linđo iz Dubrovnika, Dvorana Domoljub (besplatne ulaznice na blagajni Domoljuba radnim danom od 13 do 17 sati)

16.12. subota, 20 sati – Koncert Vatra acoustic, Zrinski trg

17.12. nedjelja, 19 sati – Koncert Kvartet tuba XL, Zrinski trg

21.12. četvrtak, 19 sati – Božićni koncert Puhačkog orkestra Grada Koprivnice, Sportska dvorana Srednje škole Koprivnica

23.12. subota, 20 sati – Koncert Zorica Kondža, Zrinski trg

25.12. ponedjeljak, 20 sati – Koncert Crvena Jabuka, Zrinski trg

Ususret Novoj godini

29.12. petak, 20 sati – Koncert Psihomodo Pop, Zrinski trg

30.12. subota, 20 sati – Koncert Klapa Rišpet, Zrinski trg

31.12. nedjelja, 11:30 sati – Dječji doček Nove Godine uz DJ Sebax, Zrinski trg

31.12. nedjelja, 23:00 sati – Doček Nove Godine uz koncert grupe Tragovi, Zrinski trg

Podsjećamo, na Trgu Leandera Brozovića održava se jedinstveni Srednjovjekovni božićni sajam koji svojim posebnim ambijentom i gastro ponudom i ove godine zaokružuje Koprivničku zimu i Koprivničku bajku.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice