HR EN

Grad Koprivnica

Predsjednik Milanović boravio u radnom posjetu Gradu Koprivnici

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravio je danas u radnom posjetu Gradu Koprivnici.

Prije dolaska u Koprivnicu, predsjednik Milanović obišao je radove na izgradnji novog dječjeg vrtića u Općini Đelekovec u pratnji načelnice Općine Lare Samošćanec. Nakon Đelekovca, predsjednik Milanović uputio se do Općine Peteranec gdje ga je načelnik Općine Ivan Derdić upoznao s nastavkom gradnje Sportsko-rekreacijskog centra Panonija.

Naposljetku, dolaskom u Koprivnicu, predsjednik Milanović susreo se gradonačelnikom Grada Koprivnice Mišelom Jakšićem, zamjenicom gradonačelnika Ksenijom Ostriž i predsjednikom Gradskog vijeća Ivanom Palom  te ostalim suradnicima. Uz razgovor i šetnju središnjim Zrinskim trgom bilo je vremena i za podnevnu kavu sa pročelnicima Gradske uprave, ravnateljima gradskih ustanova, članovima Uprave Komunalca te ostalim građanima koju su se zatekli na istom mjestu kao i predsjednik Milanović.

Sam kraj posjeta našem gradu, predsjednik Milanović iskoristio je za obilazak proizvodnog pogona tvornice Hartmann papirna ambalaža d.o.o. kroz koji ga je proveo direktor Dario Šumiga.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice