HR EN

Grad Koprivnica

Predajom ključeva Grada Koprivnice naivnim slikarima počeli 27. Podravski motivi

Mišel Jakšić, gradonačelnik Grada Koprivnice, predajom ključeva Grada Koprivnice Zlatku Kolareku, predstavniku naivnih slikara, svečano je otvorio 27. Podravske motive.

“Zahvaljujem se svim naivnim umjetnicima koji su naš ponos, koji pokazuju što Podravina zaista jest, odakle je sve krenulo i nastalo. Ovo najbolje pokazuje ono što čuvamo u sebi, a želim da to čuvamo i dalje. Uživajte u našoj naivnoj umjetnosti. Proglašavam Podravske motive otvorenima”, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Otvorenju manifestacije prisustvovao je župan Darko Koren sa suradnicima, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pročelnici Gradske uprave, predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec i član Uprave Komunalca Goran Međurečan te predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić sa suradnicima.

Radi se o najvećem sajmu naivne umjetnosti na otvorenom, a posjetitelji će danas, u subotu 3. srpnja i sutra, u nedjelju 4. srpnja, na prostorima Gradskog parka i Zrinskog trga moći uživati u mnogobrojnim kulturno-povijesnim i zabavnim sadržajima samog grada Koprivnice i cijele Podravine.

Cijeli program 27. Podravskih motiva pronađite ovdje.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice