Poziv na 2. radionicu iz Edukacijskog ciklusa “Kako do JAKO dobre udruge?“ u Koprivnici


Objavljeno: 13.02.2012 — Pregledano: 391 puta

Udruga za održivi razvoj Hrvatske (UZOR Hrvatske) poziva vas na drugu zanimljivu poludnevnu radionicu “Osnove upravljanja organizacijom – principi dobrog upravljanja” koja će se održati 15. veljače 2012. godine (srijeda), od 16:30 do 20:30 sati, u velikoj dvorani COOR Podravsko sunce na 1. katu (Hercegovačka ulica bb, 48000 Koprivnica).

Sudionici radionice imat će prilike upoznati se sa sljedećim temama:

• Što je potrebno za djelotvoran i učinkovit rad jedne organizacije civilnog društva?
• Kako planirati?
• Kako organizirati i voditi organizaciju?
• Kako upravljati zaposlenicima, volonterima i aktivistima? Kako ih motivirati?
• Kako osigurati kvalitetno informiranje i protok podataka?
• I na kraju zašto je sve to VAŽNO?

Sudjelovanje na radionici je bez naknade, a namijenjena je ponajprije organizacijama civilnog društva (udrugama, građanskim inicijativama, zakladama…), ali i svim zainteresiranim građanima.

Broj sudionika je ograničen, uz obaveznu prijavu na uzorhrvatske@gmail.com ili na broj telefona 098/933 24 06. Prijave će se uzimati u obzir redoslijedom pristizanja.

Za dodatne informacije o samom edukacijskom ciklusu i aktivnostima u sklopu Programa JAKO, svi zainteresirani mogu se obratiti na e-mail koordinator@programjako.info, telefon 095/510-8830, fax. 048/711-073.

UZOR HRVATSKE razvija mrežu odgovornih članova u društvu koji svojim djelovanjem doprinose održivom ekonomskom, okolišnom i društvenom razvoju zajednice. Već sada ova mreža broji 230 odgovornih članova iz različitih dijelova Hrvatske. Svoje ciljeve Udruga ostvaruje pokretanjem građanskih inicijativa, projekata, programa, suradnji i građanskih mišljenja u zajednici.