HR EN

Grad Koprivnica

Potpisani ugovori vezani za radove na rekonstrukciji zgrade u sklopu Kampusa za potrebe Obiteljskog centra

Ravnatelj koprivničkog Centra za socijalnu skrb Danijel Rušak, uime naručitelja i Martina Vrabelj Šegovec i Zvonimir Markovinović, uime izvođača, zajednice ponuditelja Graditeljstvo Vrabelj i Montisistemi d.o.o., potpisali su u petak 18. veljače 2022. ugovor o javnoj nabavi radova rekonstrukcije zgrade Obiteljskog centra u Koprivnici. Vrijednost radova je 5.569.514,96  kuna s PDV-om.

Radovi kojima će se rekonstruirati zgrada unutar koprivničkog Kampusa, kasnije i opremiti, jedna je od aktivnosti u sklopu projekta „Uspostava Podružnice obiteljskog centra Centra za socijalnu skrb Koprivnica kao podrška procesu deinstitucionalizacije“ koji je iznosom od 5.484,791,54 kuna financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Dodatni iznos od 1.461.264,96 kuna za radove osiguralo je Ministarstvo, rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Uvođenje izvođača radova u posao planirano je početkom ožujka, dok je predviđeni rok dovršetka radova 8 mjeseci.

Također, s Igorom Kolarom, ovlaštenim inženjerem građevinarstva, ravnatelj Rušak potpisao je ugovor za usluge stručnog nadzora radova i usluge koordinatora zaštite na radu koje će obavljati njegov Ured. Ugovorena cijena za usluge stručnog nadzora radova iznosi 78.125,00  kuna s PDV-om, a za usluge koordinatora zaštite na radu 12.500,00 kuna s PDV-om.

Uime Koprivničko-križevačke županije, koja je partner u projektu, potpisivanju ugovora prisustvovali su zamjenik župana Ratimir Ljubić te  pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek. Uime Grada Koprivnice, vlasnika zgrade koja će se rekonstruirati, potpisivanju ugovora prisustvovali su gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić.

„Želio bih čestitati ravnatelju Centra za socijalnu skrb, zatim PORA-i i svima koji su ga podržavali cijelo ovo vrijeme u realiziranju ovako velikog projekta. Zaista se veselimo što u Koprivnici imamo sposobne ljude koji mogu realizirati priču od njenog samog početa pa sve do kraja. Jedan važan detalj je i taj što su izvođači radovi iz našeg kraja, naše domaće snage“, kazao je gradonačelnik Jakšić.

Uime Komunalca Gradskog komunalnog poduzeća d.o.o., koji upravlja nekretninama u sklopu bivše vojarne, predsjednica Uprave Nataša Tetec. Potpisivanju ugovora prisustvovale su i predstavnice PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, ravnateljica Melita Birčić i Ida Kovač Očenašek, koja pruža stručnu podršku u provedbi projekta. Budući je Obiteljski centar već ekipiran, potpisivanju ugovora prisustvovale su i njegove zaposlenice, a Silvija Čavić, predstojnica Podružnice, održala kratku prezentaciju.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice