HR EN

Grad Koprivnica

Potpisana tri nova ugovora za poduzetničke zone „Dravska“ i „Radnička“ – u izgradnju poduzetnici ulažu više od tri milijuna kuna

Tri trgovačka društva potpisala su danas s Gradom Koprivnicom Ugovor o osnivanju prava građenja, a s ciljem jačanja konkurentnog nastupa poduzetnika na tržištu, korištenja poduzetničke prostorne i informativne infrastrukture za realizaciju poduzetničkih pothvata.

Tvrtka Mavik d.o.o. će u poslovnoj zoni „Dravska“ izgraditi prodajni i skladišni objekt za proširenje kapaciteta prodaje alata, željezarije, robe za gradnju, stanovanje i vrtne radove, a u budućnosti i potencijalnu manju proizvodnju.

Tvrtka Osnova d.o.o. će također u poslovnoj zoni „Dravska“ izgraditi poslovno skladišni objekt zbog povećanog širenja djelatnosti u izvođenju građevinskih radova na objektima niskogradnje i visokogradnje.

U poslovnoj zoni „Radnička“, tvrtka Akropola d.o.o., koja se bavi prodajom, sklapanjem i distribucijom metalnih konstrukcija, će zbog proširenja ponude, pozicioniranja na tržištu i mogućnosti da izlaže svoje proizvode, izgraditi skladišno prodajni prostor.

Uz gradonačelnika Mišela Jakšića potpisivanju su uz predstavnike potpisnika Ugovora u ime Grada Koprivnice prisustvovali pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravko Punčikar i voditeljica odsjeka za upravljanje nekretninama Đenis Sambol.

Naime, Program predstavlja  skup mjera usmjerenih jačanju i poticanju gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti te pružanju određenih beneficija radi privlačenja ulaganja i otvaranja novih radnih mjesta na području Grada Koprivnice. Navedenim Programom poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Grada pruža se niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta. Programom su  obuhvaćene osim postojećih pogodnosti vezane uz kupoprodaju zemljišta i komunalnu naknadu, pogodnosti vezane uz  komunalni doprinos koje su prilagođene željenom pravcu razvoja gospodarstva i pogodnosti vezane uz osnivanje prava građenja.

Ovim načinom omogućuje se poduzetnicima osim kupnje zemljišta u poduzetničkoj zoni i realizacija izgradnje poslovnog objekta putem osnivanja prava građenja.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice