HR EN

Grad Koprivnica

Potpisan Ugovor za izvođenje radova na izgradnji objekta dječjeg vrtića Starigrad

U prigradskom naselju Starigrad uskoro kreće izgradnja dječjeg vrtića u kojem će svoje mjesto pronaći 66 mališana. Radove na izgradnji dječjeg vrtića Starigrad izvoditi će zajednica ponuditelja Bistra d.o.o. Đurđevac, koju zastupa direktor Krešimir Habijanec i Tehnix d.o.o. Donji Kraljevac, kojeg zastupa direktor Đuro Horvat ( potpisnik, voditelj projekta Željko Horvat), a koji su danas s gradonačelnikom Mišelom Jakšićem potpisali Ugovore za izvođenje radova na izgradnji objekta dječjeg vrtića Starigrad.

Predviđen rok za uvođenje u posao Izvođača radova je 23.4.2020. , a rok završetka radova je 200 dana od dana potpisa ugovora. Vrijednost ugovorenih radova je 6.611.812, 34 s PDV-om. Poslove stručnog nadzora obavljati će ACTA-ARH d.o.o. iz  Koprivnice.

Zgrada novog vrtića će biti samostojeća, prizemna građevina, koja će obuhvaćati tri vrtićke grupe s pripadajućim prostorijama, višenamjensku dvoranu sa spremištem rekvizita i spremištem didaktičkih sredstava, prostore za odgojno-obrazovne djelatnike kao i prostore poput sanitarija, energetsko-tehničkog bloka i distribucijske kuhinje s pratećim prostorijama.

Projekt izgradnje dječjeg vrtića u Starigradu sufinanciran je sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u sklopu programa Ruralnog razvoja te mjere 7.4.1.“Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice