Postavljena rasvjeta na igralištu i nadstrešnica kod Društvenog doma Štaglinec


Objavljeno: 14.04.2017 — Pregledano: 1.240 puta

U koprivničkom prigradskom naselju Štaglinec osvjetljeno je dječje i košarkaško asfaltirano igralište iza društvenog doma u Štaglincu. Vrijednost radova iznosi 11.000,00 kuna. Radove je obišao Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika.

Kod donošenja proračuna za 2017. godinu posebno smo istaknuli komunalnu infrastrukturu i kod samog izglasavanja rekli da želimo biti grad budućnosti koji skrbi ne samo o centru, nego i o svim svojim prigradskim naseljima. Proračun koji smo rado nazvali proračun budućnosti i razvoja je donesen i vjerujem da smo na dobrom putu da to i ostvarimo – rekao je Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika.

Također, obavljeni su i radovi na izgradnji nadstrešnice kod Društvenog doma Štaglinec, sukladno zahtjevu članova Mjesnog odbora Štaglinec. Sredstva za izgradnju osigurana su Proračunom Grada Koprivnice za 2017. godinu, a ukupna vrijednost radova i stručnog nadzora iznosila je 30.000,00 kuna. Osim izgradnje nadstrešnice, planira se i zamjena prozora na Društvenom domu, a u tijeku je prikupljanje ponuda.