HR EN

Grad Koprivnica

Posljednje kolo donijet će pobjednika KC lige

Momčad Petgrada na najboljem je putu da obrani naslov prvaka KC lige. U 10. kolu lider se lako obračunao s NK Romantičarima, a Igor Šimunić se s četiri pogotka uključio u utrku za najboljeg strijelca, u kojoj su njegovi suigrači Saša Hrenić i Vedran Purić.

Petgrad ima dva boda prednosti u odnosu na Autolimariju Krešo, koja je u derbiju odigrala bez golova s Robin Marketima/UŠRPS. Pobjedom protiv Bimba izglede za osvajanje odličja zadržao je i CB Active. Nema sumnje da će posljednje kolo biti vrlo uzbudljivo.

Velika se borba vodi za peto mjesto, koje kolo prije kraja drži Klikaj.hr/CB Laverna s 10 bodova. Po bod manje imaju NK Romantičari, Udruga za mali nogomet Koprivnica i Inducta++/eMerkato, kao i Bimbo koji je u posljednjem kolu slobodan. Udruga je minimalno svladala Klikače, a u derbiju začelja KKC Pixel je propustio pobijediti Restoran Katarzu, rezultat je bio 2:2.

U Ligi bez briga odigrano je posljednje kolo. Već ranije naslov su osigurali Romantičari, a KURS je osvojio drugo mjesto zahvaljujući pobjedi protiv Pizzerije Fokus/CB 048. Zanimljivo, bila je ovo treća uzastopna pobjeda KURS-ovaca rezultatom 1:0. Pizzeria je tako ostala bez odličja, jer je broncu osvojila Forma Legalis zahvaljujući remiju s Profesorima OBSKC. Sedma sila je remijem u derbiju začelja s Gradom Koprivnicom zadržala sedmo mjestom, dok je Grad posljednji.

Čak šest igrača u Ligi bez briga postiglo je po šest pogodaka te dijele naslov najboljeg strijelca. To su Jozić (KURS), Lovreković (Pizzeria Fokus/CB 048), Sokač (Romantičari) i Prka (Forma Legalis).

Kompletne rezultate i ljestvice možete vidjeti ovdje.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice