HR EN

Grad Koprivnica

“Podravski ceker”, inicijativa za daljnji razvoj lokalnih obiteljskih gospodarstava

Grad Koprivnica, Turistička zajednica grada Koprivnice i Komunalac pokrenuli su inicijativu pod nazivom „Podravski ceker“, kao podršku svim našim lokalnim proizvođačima i OPG-ovcima.

Svakodnevnim osluškivanjem potreba i želja naših lokanih proizvođača i obrtnika, a s ciljem daljnjeg poticanja razvoja obiteljskih gospodarstava, „Podravskim cekerom“ omogućit ćemo građanima još bogatiju ponudu domaćih i autohtonih proizvoda kojima želimo očuvati vrijednosti i tradiciju našeg kraja.

Uz već postojeće štandove presadnica voća, povrća i sadnica cvijeća, u ponudi će se naći i tradicijski proizvodi lokalnih obiteljskih gospodarstava.

Građani će imati priliku napuniti svoj ceker podravskim, domaćim proizvodima na gradskom trgu i to već od ponedjeljka 18. svibnja 2020. godine.

Vrlo uspješnom i rado prihvaćenom od strane kupaca, pokazala se online platforma na Facebooku Koprivnički plac online, koju je 25. ožujka pokrenuo Komunalac kao odgovor na tadašnje privremeno zatvaranje Gradske tržnice. Na taj način pomogli smo domaćim poljoprivrednim proizvođačima da promoviraju svoje domaće, svježe i zdrave namirnice koje inače prodaju na Gradskoj tržnici u Koprivnici te da kupci na jednom mjestu nađu sve ono što bi kupili na placu. Koprivnički plac online danas broji više od 4.500 članova.

Zainteresirani proizvođači i obrtnici za prodaju svojih proizvoda mogu se javiti na broj telefona 621-433 ili e-mail adresu tzg-koprivnica@kc.t-com.hr.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice