HR EN

Grad Koprivnica

Podjela paketa u GDCK Koprivnica u sklopu Dana otvorenih vrata udruga

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je danas podjelu paketa „Vaš dar za pravu stvar“ u sklopu obilježavanja manifestacije „Hrvatska volontira“ u organizaciji Hrvatskog volonterskog centra. Hrvatski Crveni križ osigurao je 31 tisuću paketa za korisnike na području cijele zemlje koje je pakirala Podravka.

Od toga su 684 paketa predviđena za Gradsko društvo Crvenog križa. Dio paketa se dijeli u socijalnoj samoposluzi, a ostatak  na području 11 općina dijele naši volonteri“, rekla je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev.

U posjetu društvu boravile su zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić.

„Zaista možemo biti ponosni na rad našeg Gradskog društva Crvenog križa, ravnateljice Sočev i svih djelatnika te volontera. Njihov entuzijazam i potreba za pomaganjem našim sugrađanima u potrebi je zaista za svaku pohvalu. Na neki način nas nesvjesno potiču da postanemo bolji ljudi, počevši već od sad, počevši od postajanja volonterom“, kazala je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga, građani se mogu upoznati sa radom društva te prijaviti za volontiranje u nadolazećim akcijama.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice