HR EN

Grad Koprivnica

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice proglašeni najvolonteri

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i u organizaciji Volonterskog centra Koprivnica i Udruge Kopriva, jučer je u Domu mladih pred brojnim volonterima i svima ostalima koji pružaju podršku u njihovom radu, održana godišnja dodjela nagrada Zlatni vol. Nagrade i priznanja dodijeljene su istaknutim volonterima čiji su rad prepoznale udruge s područja Grada Koprivnice.

Velika je stvar biti volonter, odvajati svoje dragocjeno slobodno vrijeme, baviti se društveno korisnim radom i na taj način pomagati drugima. Ovime niste učinili samo sebe ponosnima, nego i sve nas koji vas imamo, a mi to znamo cijeniti. Hvala vam na svemu što činite dobro za druge“, rekao je u svome govoru, obraćajući se volonterima gradonačelnik Mišel Jakšić.

Zlatnog voleka, nagradu za najvolontera do 29 godina, dobila je Nina Verčević iz Šinterica dobrog srca.

Zlatnog vola, glavnu nagradu večeri koja se dodjeljuje osobama starijim od 29 godina, osvojio je Mario Carek, veliki humanitarac koji je 37 dana hodao od Pule do Dubrovnika za Latice.

Nagradu Zlatno krdo za manifestaciju koju su proveli volonteri dobila je manifestacija „Iz bakine škrinje“.

Zlatnu volontersku knjižicu, priznanje za najveći broj skupljenih sati  u volonterskoj knjižici dobila je Tina Antolić.

Najvolonteri su nagrađeni skulpturama Dragutina Ciglara, dok su ostalim nominiranim volonterima uručena priznanja. Za glazbeni dio programa manifestacije bili su zaduženi učenici Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“  zajedno s ravnateljicom Arianom Šandl.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice