HR EN

Grad Koprivnica

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice predstavljena knjiga i dokumentarni film Vlaste Delimar

U subotu, 21. rujna u 18 sati, u koprivničkom kinu „Velebit“ pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, poznata koprivnička performerica Vlasta Delimar predstavila je knjigu „Užarska radionica Ivana Delimara“ te je ujedno premijerno prikazan i dokumentarni film koji prati istoimenu knjigu. Radi se o dokumentaciji rušenja stare kuće i radionice oca Vlaste Delimar u Štaglincu. Uz brojne goste, događaju je u ime Grada Koprivnice prisustvovao i gradonačelnik Mišel Jakšić koji se okupljenima obratio sa nekoliko riječi.

Brojni današnji gosti koji su stigli na ovaj događaj iz svih krajeva naše zemlje, zaista govori mnogo o našoj Vlasti i njezinom djelovanju na kulturnoj sceni. Lijepo je znati da imamo umjetnike s kojima se možemo ponositi i koji puno daju za naš grad i naš kraj. Ova današnja promocija jedan je novi početak Vlaste koja se na velika vrata vratila u Koprivnicu i koja ima fantastičnu viziju za nove projekte u idućih 10 do 15 godina“, rekao je u svom pozdravnom govoru gradonačelnik Mišel Jakšić.

Rušenje kuće u Štaglincu ima više značenja. Rušenje dijela imanja ujedno je rušenje kultnog mjesta performansa, a prazni poravnati teren može poslužiti kao plodno tlo za nova događanja i nove performanse.

 

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy